Search
Creatief Kunstzinnig Actief in het Badhuis

Een Creatief Kunstzinnige Werkplaats voor buurtbewoners die meer van hun hobby willen maken. We denken daarbij aan de werkvormen zoals: Tekenen, Schilderen, Keramiek, Sieraden maken, Fotografie en Beeldhouwen.

Door de deelnemers kan gekozen worden om in kleinere groepjes bij elkaar te gaan zitten vanuit een werkvorm, thema of belangstelling. Het is geen cursusvorm met een docent, wel een begeleider vanuit de Beeldhouwgroep, die het organiseert. Denk eraan dat je wel je eigen materiaal meeneemt. Ook willen we 1 keer in de maand een kunstenaar uitnodigen om een bijzondere techniek te demonstreren.

 

Datum: Vanaf 27 maart elke 2de, 3e en 4e woensdag van de maand
Tijd: Van 9 tot 12 uur
Prijs: Gratis, je betaalt alleen je eigen consumpties
Organisator: Fons Hehenkamp, [email protected], 06-48109603

Je kunt je hiervoor aanmelden op de website van het Badhuis (Leidsebuurt)

Deel dit artikel:

Recente artikelen:

Straatkrantverkoper met een droom

Wie boodschappen doet bij de oudste kruidenier van Nederland aan de Spoorwegstraat, kent hem zeker: Straatkrantverkoper Ismaël. Soms wat melancholiek ogend, maar altijd vriendelijk en