Search
Nieuwjaarsborrel 14 januari

In de laatste editie van onze geweldige buurtkrant is een klein foutje geslopen. En heel klein stukje is als verstekeling uit 2022 meegekomen in de krant. Een klein foutje, dan kan gebeuren. Maar we willen graag voorkomen dat er onduidelijkheid bestaat over de datum van de traditionele nieuwjaarsborrel.

In de Garenkoker staat dat de borrel op 22 januari 2023 plaats zal vinden. Dat was inderdaad de zeer drukbezochte en geslaagde borrel van vorig jaar. Voor de zekerheid herhalen we hier graag nog even:

De nieuwjaarsborrel van het Garenkokerskwartier is op zondag 14 januari 2024 in het Seinwezen vanaf 16:00. Tijdens de borrel zal de jazzband Sextet XT optreden die vaker heeft gespeeld in het Garenkokerscafe.

Tot dan en daar!

(Foto van Kelsey Chance op Unsplash)

Deel dit artikel:

Recente artikelen:

Creatief Kunstzinnig Actief in het Badhuis

Een Creatief Kunstzinnige Werkplaats voor buurtbewoners die meer van hun hobby willen maken. We denken daarbij aan de werkvormen zoals: Tekenen, Schilderen, Keramiek, Sieraden maken,