Search
Metaal voor Ridder René

Een lichte aardschok trok 26 april jl. door het kwartier. Burgemeester Jos Wienen reik­ te een ridderorde uit aan de eindredacteur van de Garenkoker, René van Stekelenborg. Niet eens voor zijn betrokkenheid bij de wijkcourant, maar voor zijn jarenlange inzet voor de muziekcultuur in Nederland en België ­ als verslaggever, recensent, intervie­wer, organisator, fotograaf, perschef en nog veel meer.

René is al 28 jaar verbonden aan Aardschok, hét magazine voor rock en metal, hij schrijft bijna een kwart eeuw voor muzieksite File Under en hij zat jarenlang in de organisatie van het legendarische heavy metal­festival Dynamo Open Air, waarmee hij elk jaar een stad ter grootte van Haarlem bouwde aan de rand van Eindhoven. Na het lintje volgde een heus verrassingsfestival voor René in het Patronaat, georganiseerd door No Guts No Glory.

Deel dit artikel:

Recente artikelen:

Elisah is verslaafd aan wonen

Elisah Jacobs woont in onze buurt. Ze is verslaafd aan wonen en maakt naam als Interior Junkie (interiorjunkie.com), idolaat dat ze is van het inrichten

De Sierkan in ijs

NV Haarlemsche Melkinrichting ‘De Sierkan’ werd opgericht in 1902. Het bedrijf startte in 1903 op de hoek van de Zijlweg en de Zijlsingel met de