Search
Garenkokerscup 2022 gespeeld!

Zondag 12 juni 2022 was het tijd voor alweer de zevende editie van het voetbalfeest de Garenkokerscup. Verschillende teams streden ook dit jaar voor de prestigieuze titel. Net als vorig jaar vonden de wedstrijden plaats achter het Seinwezen.

Zoals elk jaar was het ook nu weer stralend weer. Alle deelnemers werden beloond met een uniek oranje Garenkokerscup t-shirt. Die shirts gaan we deze zomer met het WK voor de boeg ongetwijfeld terugzien.

Rond 11 uur werd de aftrap verricht voor de eerste wedstrijd. Hoe zou het verder gaan? De spanning liep al snel op. Tactische en strategische wedstrijdmodellen werden besproken en uitgeprobeerd. Spelers werden gewisseld. Alles op alles gezet om in het bezit van die begeerde cup te komen.

Argo Beasts pakt de titel

Uiteindelijk ging de (wissel)cup naar de Argo Beasts – met spelers die ook vorig jaar meespeelden met het winnende team. Met spelers als Daniel en Feike wisten ze de buit binnen te halen.

De volledige top vier van het klassement:

  1. Argo Beasts
  2. De Vooruitgang
  3. Panda Bro’s
  4. Hasselaers Team

Het werd weer een mooi, sportief en gezellig toernooi. De geoliede organisatie was wederom in handen van Steven van Kempen en Nico de Wit uit de Pijntorenstraat. Met dank aan het Seinwezen en Vosse. En natuurlijk de spelers, broertjes en zusjes, ouders, opa’s en oma’s. Volgend jaar weer! 

Deel dit artikel:

Recente artikelen:

Creatief Kunstzinnig Actief in het Badhuis

Een Creatief Kunstzinnige Werkplaats voor buurtbewoners die meer van hun hobby willen maken. We denken daarbij aan de werkvormen zoals: Tekenen, Schilderen, Keramiek, Sieraden maken,

botox op de zijlweg

Botox op de Zijlweg

Het is algemeen bekend dat de mooiste mensen van Haarlem in het Garenkokerskwartier wonen. Daarom is het niet verwonderlijk dat er ook een cosmetische kliniek