Search
En nu? IKC de Argonauten?

De Argonauten is een school en kinderopvang onder één dak. Door het samenbundelen van krachten en expertise realiseren Spaarnesant en Kinderopvang Op Stoom een uniek totaalconcept van onderwijs en opvang. Er wordt niet slechts een voordeur gedeeld, maar ook een duidelijke pedagogische visie en beleid. School en kinderopvang vormen samen één team en bieden een doorlopende leerlijn. Deze unieke samenwerking krijgt steeds meer handen en voeten. IKC De Argonauten is een prachtige nieuwe plek waar kinderen inspirerend onderwijs en kinderopvang genieten. Waar ze kunnen spelen, ontdekken, leren en onderzoeken. 

Aandachtspunten

Aan het einde van de zomer zijn twee werkgroepen in overleg geweest met de school, waarbij de plannen zijn gepresenteerd. Hierbij zijn vanuit de bewoners aandachtspunten benoemd waarmee tijdens de verbouwing rekening wordt gehouden. Met name het ventilatiesysteem van de school is vernieuwend en voor omwonenden geluidloos. Verder zijn een aantal knelpunten benoemd die te maken hebben met de doorstroom van het bouwverkeer en het halen en brengen van kinderen met de auto. Daar moeten nog oplossingen voor komen, net als voor het aantal beschikbare parkeerplaatsen voor omwonenden als de school eenmaal geopend is.

Overstap

Dat de pedagogische visie aanspreekt blijkt uit de vele aanmeldingen bij school en kinderopvang. Deze gaan zelfs zó hard dat school op dit moment geen kinderen meer kan plaatsen die zijn geboren in het jaar 2013 en 2014. 
Mocht u een overstap naar IKC De Argonauten overwegen, dan bent u van harte welkom voor een gesprek en rondleiding. 
Via [email protected] kan een afspraak worden gemaakt. Meer info ziet u op www.ikcdeargonauten.nl.

Deel dit artikel:

Recente artikelen:

Creatief Kunstzinnig Actief in het Badhuis

Een Creatief Kunstzinnige Werkplaats voor buurtbewoners die meer van hun hobby willen maken. We denken daarbij aan de werkvormen zoals: Tekenen, Schilderen, Keramiek, Sieraden maken,