Frank van de Peppel stelt zich voor: nieuw bestuurslid Buurtcooperatie
Deel dit artikel:

Sinds 2007 wonen mijn vrouw Evelyne en ik met veel plezier in het Garenkokerskwartier. Dicht bij de stad en dicht bij de duinen. We hebben drie dochters waarvan de oudste al naar de middelbare school gaat. Ik werk bij KLM als manager in het Operations Control Centre. In Haarlem ben ik ook vier jaar lid geweest van de Participatieraad.

We zijn al heel lang lid van de buurt coöperatie en hebben aan diverse duurzaamheidsinitiatieven mee gedaan. In 2013 hebben we via de coöperatie en Hoom zonnepanelen op het dak gezet en de gevel geïsoleerd. Daarna hebben we ook nog het dak en de kelder gedaan en nu is ons huis uit 1895 behoorlijk goed geïsoleerd. In de buurt coöperatie wil ik me inzetten voor verbinding tussen bewoners, ondernemers en om deze wijk nog mooier en prettiger te maken voor iedereen.

Recente artikelen:

Samen de winter door

Sinds de energiecrisis hebben huishoudens steeds meer moeite met het betalen van hun energierekening, ook in Haarlem. Het aantal inwoners dat hiermee te maken heeft,

Ervaringen van een energiecoach

De Nieuwsbriefredactie zit aan tafel met de zeer gemotiveerde energiecoach Jan van der Laan uit de Coornhertstraat. Jan heeft zich vorig jaar aangemeld bij de