Talent gezocht
Deel dit artikel:

De buurtcoöperatie Duurzaam Garenkokerskwartier is actief op het gebied van energie en duurzaamheid. De financiële steun van €15,- per jaar wordt geïnvesteerd in bestaande en toekomstige activiteiten en om initiatieven te realiseren die voor en door de buurt worden bedacht.

Over ons
Voor kennis en verbindingen komt één keer per maand het bestuur bij elkaar. Onder leiding van voorzitter Hans Nusselder, vergaderen Linda Troost (communicatie), Leo de Kok (secretaris), Jeroen van Dusseldorp (penningmeester), Freya van Offeren (Spin in ’t web), Baud Schoenmaeckers en Andre Brasser bij elkaar.

Jeroen heeft jarenlang met veel plezier de financiën bijgehouden voor de buurtcoöperatie. Nu wil hij zich meer focussen op het buurtonderhoudsplan (Buurman & Buurman. Lees meer over dit initiatief hier). Vandaar deze oproep. 

Opzoek naar jou
Heb jij het in je om de Buurtcoöperatie te vertegenwoordigen? We zijn op zoek naar nieuw vrijwilligers talent die zich bezig houdt met de financiering van de buurtcoöperatie. Als jij zo iemand bent: die houdt van cijfers, de buurtcoöperatie een warm hart toe draagt en deel wil nemen aan één maandelijks overleg?

Stuur nu dan een mail naar [email protected] met je gegevens. Neem gerust contact op met de huidige penningmeester voor alle vragen [email protected]

Recente artikelen:

Het werk van Charlotte Dematons

Bijna alle kinderen (en hun ouders) zullen de beroemde kinderboekenillustratrice kennen van haar boeken ‘Alfabet’, ‘De Gele Ballon’ of ‘het Sinterklaas Boek’. Charlotte Dematons woont

De eerste schoolverlaters

IKC De Argonauten bestaat 5 jaar. De kleine maar fijne school aan de Nicolaas van der Laanstraat heeft dit jaar voor het eerst een groep

Garenkokerscup 2022 gespeeld!

Zondag 12 juni 2022 was het tijd voor alweer de zevende editie van het voetbalfeest de Garenkokerscup. Verschillende teams streden ook dit jaar voor de