Kom op de koffie op Burendag – zaterdag 24/9
coffee, cup, caffeine-2179028.jpg
Deel dit artikel:

Op 24 september, tijdens de nationale burendag, serveert de Buurtcoöperatie Garenkokerskwartier koffie en thee om met elkaar uiting te geven aan het belang van ‘een goede buur’. Tijdens deze buurtontmoeting drinken we een kopje koffie met elkaar, praten we elkaar bij en worden er hopelijk ervaringen en wellicht ideeën uitgewisseld over onze mooie buurt. Deze ontmoeting heeft dus niet de uitgebreide vorm van het wijkfeest, zoals dat in eerdere jaren werd gevierd. We doen het iets bescheidener.

De ontvangst is op zaterdag 24 septeber 2022 van 10:00-12:00 in het Seinwezen, Kinderhuissingel 1 (voorbij de manage).

Recente artikelen:

De naaister in de Coltermanstraat

Een cursiefje van voormalig buurtbewoner Frits Niemeijer We waren een gezin met zes kinderen, allemaal jongens – de oudste geboren in 1931. Twee andere broers